LIKOVNE RADIONICE #1 #2 #3 #4 #5

LIKOVNE RADIONICE #1 #2 #3 #4 #5

2024.

LIKOVNE radionice #1 #2 #3 #4 #5

2023.

Protekle smo se vikende u prosincu 2023. izvrsno zabavljali i puno toga naučili s našom akademskom slikaricom Milanom Stojić Veža na likovnim radno-okupacijskim radionicama. Upustili smo se u kreativne i intenzivne procese korištenja različitih likovnih tehnika sa svrhom dubljeg razumijevanja i upoznavanja samog sebe. Radili smo i neobičnu verziju autoportreta – što vidimo okom izvana, a što se sve krije unutra. Bili smo oduševljeni ovim dvjema radionicama i uzbuđeno smo iščekivali naredne vikende kad su nas čekale nove likovne pustolovine. I ovaj nas je put besplatno u svom divnom prostoru ugostila divna ekipa iz The Works Coworking Split .
U petak smo izrađivali božićne dekoracije vjenčiće, čestitke, svijećnjake koje ćemo prodavati za donacije na volonterskoj humanitarnoj akciji @A di si ti?  Udruga MoSt za naše beskućnike. Igrali smo se i glinom i savladali neke nove vještine oblikovanja ukrasnih predmeta.Bilo je ovo još jedno uzbudljivo kreativno putovanje. Baš smo se lipo zabavili!
Hvala našim volonterima Marku Lukiću i Maji Stojić na ovim izvrsnim fotografijama <3 !
*Ova aktivnost je dio programa ZASUČIMO RUKAVE ZA MENTALNO ZDRAVLJE kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, te sufinancira Splitsko-dalmatinska županija. Sadržaj aktivnosti isključiva je odgovornost Udruge te nužno ne odražava stavove Ministarstva.

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.