STOLARSKA RADIONICA #1

STOLARSKA RADIONICA #1

2024.

STOLARSKA radionica #1

2024.

Bio je to još jedan dan, rekli bi neki, Subota kao i svaka druga, no, za nas, Feniksovce, ovaj dan je bio stvarno poseban.
Imali smo 1. stolarsku radionicu na kojoj smo sastavljali drvene klupe i stolice, tako da je i u subotu, školski hodnik i prostor ispred Osnovne Škole skalice bio pun života, smijeha, druženja.
Vrijeme je bilo malo promjenjivo pa smo umjesto planirane radionice u dvorištu se prebacili u prostor s nadstrešnicom ispred ulaza.
Žene i momci su junački prionule poslu i bilo je stvarno zabavno!
Bilo je negdje petnaestak volontera, i bilo je i za prezalogajiti, grickalica, keksića, predivne dvije rolade – slana i slatka, te bilo je i kavice i zdravih sokova za naše volontere.
Posebna zahvala i pohvala @Diani Radovniković za slasni ručak!
Sve je vrvjelo od osmijeha i pozitivne atmosfere među znancima, kao i među novim poznanicima!
Kasnije nas je vrijeme poslužilo pa nam je i granulo i sunce te se čak i dvorište i igralište, ispunilo ljudima i djecom.
Djeca su znatiželjno promatrala što to mi radimo, a mi smo o svom poslu, u našem elementu, našem balunčiću, marljivo radili da bi napravili što više u zadanome vremenu.
Vidimo se opet i sutra, 21.04.2024 u O.Š. Skalice na drugoj stolarskoj radionici, dobrodošli ste i vi!
Druženja, rada i smijeha neće nedostajati!
(Autorica teksta i fotografija: volonterka Marina Gilić)
**Navedene aktivnosti provode se uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kao dio projekta “Zasučimo rukave za mentalno zdravlje”. Sadržaj aktivnosti u isključivoj je odgovornosti Udruge i nužno ne  odražava stavove Ministarstva.
Projekt provodimo u partnerstvu s udrugom Permakultura Dalmacija i Obiteljskim centrom, područnom službom Splitsko- dalmatinskom.

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.