VRTLARSKA RADIONICA #4

VRTLARSKA RADIONICA #4

2024.

VRTLARSKA radionica #4

2024.

Prošli smo četvrtak opet bili vrijedni i na našoj 4. Vrtlarskoj radionici iz Ciklusa radno-okupacijskih radionica posadili 5 novih stabalaca u vrtu Oš Skalice.
Zahvaljujući vrijednoj donaciji rasadnika Botanički Vrh iz Žrnovnice posadili smo 2 stabalca  nešpule, 2 slatka šipka i 1 nježnu žrnovničku jabuku. Hvala Siniši Miličiću na donaciji! <3
Naši su članovi i volonteri nježno i brižno u zemlju smjestili ove krasne voćke kako bi u budućnosti one djecu ove škole darivale slatkim i zdravim plodovima. Naravno kako bi naše biljčice imale što bolju startnu poziciju sadnjom je upravljala naša iskusna vrtlarica Antonija Mihaljević .
Zemlju smo oplemenili i doniranim prirodnim gnojivom Opg Pezelj Čudomixom. Vjerujemo da će se, uz sve već nabrojano, i poseban čarobni dodatak truda i ljubavi koji je u sadnju uložen od strane svih sudionika, ove male voćke dobro ukorijeniti i skladno rasti.Daljnju brigu o njima preuzeti će učenici i osoblje škole, a i mi ćemo ih povremeno obići i donijeti malo prirodnog komposta na dar. Sretni smo što iza sebe ostavljamo ovako lijepi trag.

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.