Besplatna radionica ZA MLADE- “Kako ne ispaliti nego komunicirati?”

Besplatna radionica ZA MLADE- “Kako ne ispaliti nego komunicirati?”
U srijedu, 17. travnja, u 19 sati u Zoni će se održati besplatna radionica ZA MLADE pod nazivom “Kako ne ispaliti nego komunicirati?”. Zainteresirani će, između ostalog, naučiti kako mogu bolje reagirati na frustraciju i bijes.
Emocionalno teške situacije nas sve ponekad savladaju do te mjere da činimo  i govorimo  stvari koje hladne glave nikada ne bismo izgovorili i koje, obično, pogoršavaju situaciju. Kroz malo teorije i puno praktičnih vježbi sudionici radionice vidjet će kako izgleda uspješna komunikacija  Upoznat će i neke od načina kako reagirati na frustraciju i vratiti se u ugodnije osjećaje.
Voditeljica radionice je Mateja Črnko  stručna suradnica i volonterka Udruge Feniks Split. Mateja je klinička psihologinja i psihodramska terapeutkinja s višegodišnjim međunarodnim iskustvom pa je ova dvosatna radionica odlična prilika za unaprijediti komunikaciju i odnose s drugima.
 Zbog zadržavanja kvalitete rada obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na
 Radionica se provodi u sklopu projekta Centar za mlade Split kojeg u partnerstvu provode Liga za prevenciju ovisnosti, Udruga Feniks Split te Info zona kao nositelj projekta. Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.