PRUŽI RUKU PODRŠKE

Campaign duration
30.4.2023 – 30.10.2023

mudre izreke donacije Udruga Feniks Split

Svaka pomoć
nam je važna

Sve aktivnosti naše udruge su besplatne za korisnike i provode se većinom volonterskim radom te vlastitim sredstvima uz podršku nekolicine lokalnih organizacija civilnog društva koje nam besplatno ustupaju svoje prostore i logistiku te velikim entuzijazmom i besplatnim angažmanom uključenih aktivista i stručnjaka. Ukoliko nam želite pomoći u nastojanju da poboljšamo uvjete za liječenje i socijalnu integraciju naših korisnika, Vaša podrška će nam biti više nego dobrodošla!

Pomoći nam možete u vidu novčanih ili materijalnih donacija: uredskog materijala i opreme, informatičke opreme, tiskarskih usluga, pomoći u opremanju budućeg prostora, knjiga, fotoaparata, likovnog pribora, društvenih igara, muzičkih instrumenata, karaoke uređaja, poljoprivrednih alata i biljaka :)

Od srca zahvaljujemo svim našim volonterima,
donatorima i svakoj osobi koja nam je poklonila
svoje povjerenje dolaskom na naše aktivnosti!

Željeli bi se zahvaliti svima onima među vama koji ste nam na različite načine pomogli i pružili podršku u našem djelovanju. Bavimo se teškom temom, onom koju je lakše gurnuti u mrak, iza zavjese i praviti se da ne postoji. Mnogi među nama, (često oni najbliži, uključujući i nas same) u tišini pate/imo zbog rana koje su nam nanesene, usamljenosti, besmisla, paraliziranosti, strahova, ponašanja nad kojima smo izgubili ili nikad nismo imali kontrolu, dubokih nezadovoljenih potreba, životarenja, bijega od realiteta, realiteta iz kojeg ne možemo pobjeći, nezdravih odnosa, izolacije, stresa i tjeskobe… Nekima takve patnje toliko dugo i intenzivno traju da su se pretvorile u bolest i okamenile u tijelu, umu,srcu i duhu. Mi duboko vjerujemo da zajedništvo liječi, da je pružanje ruke podrške, bivanje s nekim u patnji, toplina razumijevanja, iskrena znatiželja, poštovanje tuđe životne priče i različitosti- melem na rane onoga koji pati.

A da, sve osobe s mentalnim poteškoćama pate. Često neizdrživo i dugotrajno. Hvala vam što kao mala (rastuća) zajednica velikih ljudi ovo živite i što našem malom Davidu dajete oružje protiv Golijata otuđenosti, hladnoće, etiketiranja, nerazumijevanja, prosuđivanja i osuđivanja. To zaista život znači. Doslovno.

Novčane donacije

Vaše novčane donacije možete uplatiti preko dole navedenih podataka ili skenirajte ovaj QR kod koji sadrži sve potrebne podatke za uplatu osim iznosa koji sami upisujete. Hvala!

QR kod donacije Udruga Feniks Split
PODACI ZA UPLATU DONACIJE

UDRUGA FENIKS SPLIT
Poljana Grgura Ninskog 6,
21000 Split
Raiffeisen Bank
IBAN: HR8124840081135155359
OIB: 79068944977
MB: 5253390

Predlozak uplatnice za donacije Udruga Feniks Split

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.