Loading Događaji
Dvodnevna edukacija Kako ojačati rezilijentnost (otpornost) na stres u svakodnevnom životu je dio programa “Zasučimo rukave za mentalno zdravlje” koje provodi Udruga Feniks Split. Iako je prvenstveno namijenjena za osobe s mentalnim poteškoćama na nju su dobrodošli i svi ostali sugrađani kojima bi mogla biti korisna te je potpuno BESPLATNA. Ograničen je broj mjesta pa je obavezna prijava na mail udruge : udruga.feniks.st@gmail.com
Živimo u vremenu konstantnih i ubrzanih promjena, velikih zahtjeva i kontinuiranih izazova, zbog kojih smo pod svakodnevnim stresom. Na ovoj edukaciju ponuditi ćemo alate i vještine koje vam mogu pomoći izboriti se s ovakvim svakodnevnim izazovima!
Rezilijentnost je ono što nam omogućava da u teškim situacijama i vremenima prebrodimo i transformiramo poteškoće kako bismo ih iskoristili za daljnji rast. Osobni razvoj je područje u koje uvijek vrijedi ulagati, a na ovoj ćemo edukaciji kroz primjere i korisne zadatke učiti kako se nositi sa izazovima i stresom koji današnji ritam i način života nosi.
Za sve to, potrebna ti je samo snaga volje!
Na njoj ćeš saznati:
– što je stres
– kako stres utječe na tebe, tvoje zdravlje i odnose
– koji su izvori stresa
– što je rezilijentnost i njene dimenzije
– kako (o)jačati rezilijentnost
– konkretne tehnike za smirivanje u stresnim situacijama
-dobro se zabaviti u izvrsnom društvu
Radionice se odvijaju u prostoru Info zone, Jerina 1, Split, koji nam Klub zona besplatno ustupa na korištenje, kojem i ovaj put zahvaljujemo.
Odvijat će se TIJEKOM 2 DANA :
ČETVRTAK 1.02.2024. od 17:15 -21:15 SATI
PETAK 2.02.2024. od 17:15 -21:15 SATI
S obzirom da je ograničen broj mjesta obavezna je prijava najkasnije do srijede 31.01.2024. na mail:
udruga.feniks.st@gmail.com
Voditeljica ove edukacije je PSIHOTERAPEUTKINJA Željka Radnić, koja se nakon što je diplomirala na Filozofskom fakultetu i stekla iskustvo volontirajući u Dječjem domu, zapošljava u OŠ Ostrog, a zatim nastavlja svoje obrazovanje za NLP psihoterapeuta. Željka je članica Hrvatske komore psihoterapeuta, certificirani Wingwave coach, suosnivačica Klupka resursa te kolumnistica na Split Tech Cityju. Danas u Centru Mezzo kroz individualno savjetovanje i psihoterapiju pruža podršku pojedincima na njihovom putu razvoja.
Smatra da je društvo satkano od pojedinaca i njihovih akcija te kako svaki pojedinac treba pokretati inicijative kako bi došlo do pomaka unutar društva, stoga je i dragocjena višegodišnja volonterka naše udruge.
Uživa u učenju te vjeruje kako svatko od nas ima sve resurse kako bi ostvario svoj potencijal.
*Ova je edukacija dio trogodišnjeg programa ZASUČIMO RUKAVE ZA MENTALNO ZDRAVLJE koju financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Program provodimo u partnerstvu s Obiteljskim centrom, područnim uredom Splitsko-dalmatinske županije i udrugom Permakultura Dalmacija.
Sadržaj radionice isključiva je odgovornost udruge i nužno ne odražava stavove Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Podijeli ovu objavu

Go to Top