Loading Događaji
Od 14. listopada u Zoni ( Jerina 1) će se održavati višednevni ✨trening socijalnih vještina✨ za mlade sa psihosocijalnim teškoćama. Kroz pet besplatnih radionica sudionici će dobiti priliku razviti socijalne vještine🫂 važne za snalaženje u svakodnevnom životu i međuljudskim odnosima.
Trening će se održavati subotom i nedjeljom, od 14. do 28. listopada, od 11 do 13 sati. Namijenjen je mladima s psihosocijalnim poteškoćama ili oboljenjima, posebno onima koji osjećaju nelagodu kada se trebaju izlagati 👨‍🏫 pred drugima. Učit ćemo o vještinama aktivnog slušanja, ja porukama, prepoznavanju i iskazivanju osjećaja, kvalitetama suradnje, zauzimanja za sebe i postavljanja zdravih granica. Voditeljica radionica je Ivana Kovač👩, stručna prvostupnica radne terapije, magistra fizioterapije i neurorazvojni terapeut po Bobath konceptu. Sudionike očekuje pozitivna radna atmosfera, a na kraju treninga i diploma o završenoj edukaciji ! 🎓.
👉 Prijavnica za rezervaciju mjesta dostupna je na klubzona.net/rezervacija ili na mail udruge: udruga.feniks.st@gmail.com
📝 Trening socijalnih vještina održava se u sklopu projekta “Puna mi je kapa!” koji je financiran sredstvima Grada Splita, a provodi ga Udruga Feniks Split u partnerstvu s Info zonom.

Podijeli ovu objavu

Go to Top