STOLARSKA RADIONICA #3

STOLARSKA RADIONICA #3

2022.

STOLARSKA radionica #3

2022.

Evo slikica i sa prethodne nedjeljne stolarske radionice #3.

Ni žarko sunce nas nije spriječilo da budemo vrijedni i guštamo u dobrom društvu u brušenju i pituravanju elemenata za naše buduće živopisne sjedalice za Kino pod zvjezdama u Oš Skalice . Jedva čekamo ovu nedjelju da nastavimo s preostalim bojanjem i započnemo montažu svih pripremljenih dijelova. Oduševljeni smo s dizajnom, praktičnošću i efektnošću našeg budućeg proizvoda.

Na slikama možete vidjeti prvi model, kojeg smo naravno, svi redom isprobali. Uspješno je podnio testiranje svih dobnih i “kilažnih” skupina.

Prezadovoljni smo našim meštrima od stolarije Zzoran Vvukšić i Nina Kupusovic koji su nas strpljivo usmjeravali u savladavanju novih vještina i rukovanju novim stolarskim alatima i neumorno cijeli dan (a neki i u noć) sa nama radili.

Naravno, ne može se raditi praznog želuca, pa je naša majstorica Nina Kupusovic pred školom parkirala svoj multipraktik Kamper u kojem je naša predsjednica Marina Vidović za sve sudionike skuhala slasni ručak. Naravno od brušenja nije imala vremena za neke delicije, ali špageti Bolognese su nam onako gladnima sasvim lijepo sjeli. Naša volonterka Msnj Zg pobrinula se za piknik dekice i pribor, pa smo stigli iza ručka i malo u hladovini zaleći. Da nema umjetničkog oka naše drage Julija Antunovic vi ne biste imali pojma kako nam je lipo bilo, a ni drago Ministarstvo Zdravstva koje financira ovaj naš projekt možda ne bi vjerovalo da dalmatinci na ovakvu vrućinu stvarno nešto i rade😉!

Hvala i našim extra vrijednim volonterkama Vedrana Đugum i Vedrana Vučenović koje su pošteno zasukale rukave unatoč brojnim drugim obavezama i Igor Radovniković koji je postao naš rezidencijalni DJ jer svi znamo da se uz dobru glazbu lakše radi i manje znoji. Ajde, to drugo i nije baš točno, ali dobro zvuči.

Znamo da vam je žao što se dosad niste priključili, ali još nije kasno…vidimo se još u ovu i iduću nedjelju. Ponesite kapu i dobru volju… sve ostalo vas čeka na mjestu “zločina”!

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.