VRTLARSKA RADIONICA #3

2022.

Vrtlarska radionica #2

2022.

Po treći put možemo sa zadovoljstvom reći: nebo nas je pomazilo! U subotu je svanuo prekrasan dan i sa iščekivanjem smo opet zasukali rukave jer smo znali da nam naša Antonija sprema pravu malu poslasticu, u svakom pogledu 😉! Došla je sa pregršt svojih sadnica (pomice svih boja i uzrasta! ❤ ) i sjemenčica (bosiljak, rikola..) i svih nas je naučila kako jednostavno i efikasno posaditi, presaditi i zaštititi svoju biljčicu. Da, svi smo presađene sadnice, po želji, mogli ponijeti sa sobom, za na balkon, prozor ili u vrt, i većina nas je tako i napravila. Hvala, Antonija ❤!
Prethodno nam je Permakulturno predsjedništvo, Marin Kanajet i Ivan Mateljan, pobliže predstavilo projekt vrta koji već razvijaju sa OŠ Skalice pa smo svi zajedno entuzijastično prionuli na posao. Za to vrijeme Sara nam je pripremila slasne sendviče, a Krafne Kod Mate su nam ponovno zasladile kraj uspješnog vrtlarskog dana. Zahvaljujemo ovom prilikom i jednom sasvim određenom boru čija je sjena velikodušno ugostila nas 20-ak najupornijih i podsjetila da idući put ne dolazimo bez šešira i kreme za sunčanje 😃 !
Hvala i našoj volonterki fotografkinji Vedrani JM koja je sve ovo lipo slikom zabilježila!

* Navedene aktivnosti provode se uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva RH kao dio projekta “Zasučimo rukave za mentalno zdravlje”. Sadržaj dokumenta u isključivoj je odgovornosti Udruge i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati odrazom stajališta Ministarstva zdravstva.

photo by: Vedrana JM

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.