OSTAVI DOBAR TRAG

OSTAVI DOBAR TRAG

podrška neprofitnim organizacijama ‘Ostavi dobar trag’, iza kojeg stoji Erste banka s partnerima ACT GrupaPanda komunikacije i Erste zaklada

OSTAVI DOBAR TRAG

Osvojili smo nagradu za najbolju fundraising kampanju!!!!!
Od 41 organizacije prijavljene na program edukacijske i mentorske podrške neprofitnim organizacijama “Ostavi dobar trag” prvo smo ušli u 11 najboljih, a zatim je naš pitch uživo o toplim paketima podrške za osobe na višednevnom psihijatrijskom liječenju u KBC Split, osvojio 1. mjesto kao najbolje pripremljeni prijedlog fundraising kampanje. Zajedno sa našim članovima, temeljem njihovih iskustava, osmislili smo paket koji bi sadržavao osnovne higijenske potrepštine, šalicu, rublje, tople čarape, slušalice, bojanku i bojice, pismo podrške naše udruge i podatke o uslugama u zajednici koje su im na raspolaganju po izlasku iz bolnice.
Pobijedio je “najluđi” prijedlog 😉 !
 Osvojili smo individualnu mentorsku i komunikacijsku podršku u vrijednosti 8.000 € !
Neopisivo smo radosni i pomalo u nevjerici jer smo, među ostalim, udruga osnovana od strane osoba sa mentalnim poteškoćama za takve osobe i u ovom trenutku nemamo niti jednu zaposlenu osobu niti vlastiti prostor! Ipak naša je predsjednica i ideja bila toliko uvjerljiva da je unatoč žestokoj konkurenciji, stručni žiri jednoglasno odlučio da se radi o najboljem prijedlogu fundraising kampanje koja ima šansu ostaviti zaista vrijedan vidljiv trag u zajednici.
Zahvaljujemo Erste banci i partnerima – ACT grupi, Panda komunikacijama i Erste zakladi na ovoj divnoj prilici!
Čestitamo svim kolegicama i kolegama na njihovim izvrsnim projektnim idejama i ovom prekrasnom, uzbudljivom i izazovnom zajedničkom iskustvu!
Lijepo je pobijediti, ali blagoslov je biti u ovakvom društvu ❤ Dječji kreativni centar “Dokkica” Hrvatska mreža za beskućnike BIOM , Plesni centar TALA Dance center Radio92FM Udruga Domine SUMA – Udruga za održivi razvoj @CARPE DIEM udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece i mladih , BaBe – Budi aktivna. Budi emancipiran. Mali zmaj
Sretni smo i što su kolegice iz udruge Dokkica, BIOM, Carpe Diem i Hrvatska mreža beskućnika osvojile pristup NGO Akademiji i daljnju podršku ACT Grupe.
Jedva čekamo zasukati rukave sa cijelim stručnim timom ovog programa ❤ 💃🕺🥷i u što skorijem roku realizirati zamišljenu ideju o paketima koje bi pacijenti splitske psihijatrije dobili po dolasku na odjel.
Smatramo to zaista sitnicama koje su nužne i dostojanstvo znače ali i simbolom da nijedan čovjek nije gurnut na marginu društva i sam. Da bismo to realizirali trebat će nam i pomoć i podrška svih vas. O načinima kako možete podržati ovu ideju još vam javimo.
Zasad se veselite s nama!
#ostavidobartrag #erstezaklada #actgrupa #pandakomunikacije #erstebanka #sitnicekojedostojanstvoznače #udrugafenikssplit #podrškamentalnomzdravlju #pravonadostojanstvo

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.