Priprema Akcije za Svjetski Dan prevencije suicida 2023.

Dragi naši silno ste nas dirnuli vašom brzom i toplom reakcijom na naš poziv za cvijećem!
Na naš kućni prag svakodnevno pristižu brojni paketići, ne samo iz Splita, nego i Šibenika, Zadra, Trilja, Šolte, Sinja, Kaštela itd.
Neizmjeno puno nam znači da u ovoj borbi za toplijim i empatičnijim društvom nismo sami  i zahvalni smo što sa nama pletete malu ali snažnu mrežu podrške za one koji među nama koji pate  u borbi sa psihičkim poteškoćama.
SAKUPLJENO JE:   469 SUKULENATA
NEDOSTAJE: 60
Uz napomenu da su još neki obećani i  u procesu dostave, tako da uopće ne sumnjamo da će 529 cvjetića rasti u znak sjećanja na naše pokojnike.
Dapače, vjerujemo da ćemo imati i viška…ali neka cvijeće raste!!
Posebno hvala i našoj vjernoj višegodišnjoj donatorici  Editi Stein Petrović koja je velika zaljubljenica u sukulente koja nam je  i ove godine donirala čak 200 svojih malih dragocjenih blaga <3 !
Veseli nas i što ćemo dobiti veliku cvjetnu donaciju iz Oš Ostrog Kaštel Lukšić od 200 sukića, zahvaljujući našoj suradnici psihoterapeutkinja Željki Radnić <3 !
Moja radost je tim veća i što je to moja nekadašnja osnovna škola u kojoj se i jesam zaljubila u cvijeće i vrtlarstvo.
Jako nas je razveselila i draga Jadranka Gubas koja nam je uz divnesukulente poslala i veliku čokoladu i kavu da se odladimo dok ih budemo pakirali. Baš lijepa gesta, hvala od <3  !
Javili su nam se i brojni volonteri za oba dana što nam stvarno hrani dušu, jer ova nam je akcija svima u srcu <3 !
Vidimo se u subotu u 10:30 u Smiljanićeva 31 na akciji pakiranja i u nedjelju u 10:30 u Đardinu na akciji dijeljenja cvijeća!
Hvala vam što ste uz nas !
🥀

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.