UPITNIK ZA VOLONTERE

UPITNIK ZA VOLONTERE

Postani dio tima!

Upitnik za volontere

Ovaj upitnik služi za utvrđivanje Vaših interesa i vještina vezanih za željeni angažman u našoj Udruzi. Molimo Vas da odgovorite na sva pitanja.

*Napomena: Podaci će se koristiti isključivo za potrebe Udruge i neće biti dostupni trećim osobama. Udruga Feniks Split brine o zaštiti Vaših osobnih podataka i privatnosti te poduzima sve potrebne mjere, kako organizacijske tako i tehničke, da bi Vaši osobni podatci i privatnost ostali zaštićeni.

Upitnik za volontere Udruga Feniks Split
1. OSOBNI PODACI
Spol
2. OBRAZOVANJE I RADNI STATUS (*poželjno)

ODABERITE I ZAOKRUŽITE SKUPINU/E KOJOJ/IMA EVENTUALNO PRIPADATE:
(*Nije obavezno popuniti, a moguće je označiti više od jedne kategorije)

1.
2.
3. Stručnjak ste iz područja koje se bavi mentalnim zdravljem:
npr. privatna praksa, bolnica, ambulanta, CZSS, gradska uprava, mediji, organizacija civilnog društva, građanska inicijativa ili nešto drugo
4.
*vrijedi za sve kategorije

KAO VOLONTER UDRUGE FENIKS SPLIT željeli biste aktivno pomoći u organizaciji aktivnosti i događaja poput grupa podrške, radionica, edukacija, druženja, sportskih događaja, ostvarivanja psihosocijalne/pravne pomoći, savjetovanja, društvenih događanja, javnih akcija, javnih tribina, filmskih projekcija i sl. - ovisno o vlastitim interesima i kapacitetima? Naredna pitanja pomoći će Vama da se bolje izrazite i nama da Vas malo bolje upoznamo :)

PODRUČJA INTERESA ZA PRUŽANJE VOLONTERSKIH USLUGA
Molimo Vas da označite sva područja za pružanje volonterskih usluga za koja ste zainteresirani i za koja smatrate da imate potencijal / znanje / iskustvo / radno mjesto / kapacitet.
VJEŠTINE I ISKUSTVA
Molimo Vas da označite sve što se odnosi na vas.
ISKUSTVO U RADU S LJUDIMA
PODACI VEZANI ZA VOLONTIRANJE
Jeste li dosad imali priliku volontirati?
Ako je odgovor “DA”, odgovorite na sljedeća 3 pitanja:
Zainteresirani ste za volontiranje:
Tjedno biste mogli volontirati:
Volontirali biste:
Koliko dugo ste spremni volontirati u kontinuitetu?

Veselimo se zajedničkom stvaranju zajednice u kojoj nema socijalno isključenih građana, koja njeguje aktivizam, humane odnose i pokazuje uvažavanje, brigu, solidarnost te nudi konkretnu pomoć onima kojima je pomoć potrebna!