Uspješnost projekata Udruge Feniks Split

Prolaznost projekata Udruga Feniks Split
Imamo odlične vijesti! 
Svi projekti koje smo u ovoj godini napisali su prošli! Ponosni smo što je prolaznost naših projektnih prijedloga i dalje 100% !
Što to za vas znači?
To znači da vas čeka puno lipih zanimljivih besplatnih aktivnosti!
Zahvaljujući nastavku projekta #ZasučimoRukaveZaMentalmoZdravlje koje je ove godine podržalo Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i to u formi trogodišnjeg programa, a sufinancirati će ga i Splitsko-dalmatinska županija očekuju vas do kraja godine različite edukacije, javne akcije, likovne radionice, edukacija o jačanju rezilijentnosti na stres, naravno i redovne grupe podrške, a u idućoj godini ponavljamo naše omiljene vrtlarske i stolarske radionice u suradnji sa našim kolegama iz Udruga Permakultura Dalmacija. Ovaj program provoditi ćemo u suradnji s Svi zajedno – Obiteljski centar Split.
Zahvaljujući financijskoj podršci Grad Split (službena stranica)  do kraja godine realizirati ćemo projekt #ŠareniProgramZaSiveDane u kojem vas čekaju besplatne art-terapijske radionice koje će održati naši suradnici iz HART hrvatska udruga za art terapiju / croatian art therapy association, petodnevni trening za facilitatore po školi Intentional Peer Support, obilježit ćemo na naš način Svjetski Dan prevencije suicida, kontinuirano se Rekreirati na svježem zraku itd.
Maksimalan broj bodova dobio je od Grada Splita i naš projekt  #PunaMiJeKapa! Kroz koji ćemo u suradnji s Info zona nastojati pružiti podršku mentalnom zdravlju mladih, educirati ih i pokrenuti zasebne grupe podrške za njihovu dob, organizirati Večeri društvenih igara, različite javne akcije, trening socijalnih vještina, Živu knjižnicu, vaš omiljeni Festival Mentalnog Zdravlja na Turskoj kuli #DanMentalnogPredaha i još puno toga lipog.
Obzirom da smo i dalje beskućnička udruga i u iščekivanju natječaja Grada za dodjelu prostora udrugama, sve ove aktivnosti biti će moguće smjestiti u fizički prostor zahvaljujući našim vjernim podržavateljima iz Multimedijalni kulturni centarThe Works Split ❤ ! Sretni smo što vas imamo!
#MentalnoZdravljeJeBitno
#peersupport
#StručnjaciPoIskustvu
#udrugafenikssplit

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.