Feniks u Zoni: Kroz pet radionica do boljih socijalnih vještina

Feniks u Zoni

photo by: I.Z.

Vještine važne za snalaženje u svakodnevnom životu.

Od 14. listopada u Zoni će se održavati višednevni trening socijalnih vještina. Kroz pet besplatnih radionica sudionici će dobiti priliku razviti socijalne vještine važne za snalaženje u svakodnevnom životu i međuljudskim odnosima.

– Trening će se održavati subotom i nedjeljom, od 14. do 28. listopada, od 11 do 13 sati. Namijenjen je mladima s psihosocijalnim poteškoćama ili oboljenjima, posebno onima koji osjećaju nelagodu kada se trebaju izlagati pred drugima. Učit ćemo o vještinama aktivnog slušanja, ja porukama, prepoznavanju i iskazivanju osjećaja, kvalitetama suradnje, zauzimanja za sebe i postavljanja zdravih granica. Voditeljica radionica je Ivana Kovač, stručna prvostupnica radne terapije, magistra fizioterapije i neurorazvojni terapeut po Bobath konceptu. Sudionike očekuje pozitivna radna atmosfera, a na kraju treninga i diploma – najavljuje Marina Vidović iz Udruge Feniks Split.

Prijavnica za rezervaciju mjesta dostupna je na klubzona.net/rezervacija.

Trening socijalnih vještina održava se u sklopu projekta “Puna mi je kapa!” koji je financiran sredstvima Grada Splita, a provodi ga Udruga Feniks Split u partnerstvu s Info zonom.

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.