Međunarodni dan volontera 2023.

Danas slavimo Međunarodni dan volontera!
Bez divnih ljudi koji nam poklanjaju svoje vrijeme, entuzijazam, toplinu i dragocjena znanja ne bi bilo ni naše udruge. Zato je ovo poseban dan u kojem želimo zahvaliti svakom od njih ponaosob.
Nemoguće je imenom navesti svakog od naših 80- tak volontera koji su u protekloj godini doprinijeli brojnim našim aktivnostima, javnim i humanitarnim akcijama, festivalu Mentalnog Predaha, Obilježili s nama Svjetski dan prevencije suicida, volontirali vodeći naše društvene igre, administrirali Facebook i Instagram stranicu, prevodili s engleskog članke i prezentacije, javljali se na telefon i vodili grupe, vozali opremu, skladištili naše stvari po svojim ostavama i garažama, držali besplatna savjetovanja i psihoterapiju, pomogli organizirati našu prvu humanitarnu akciju, tražili  i našli donatore, ohrabrivali, pomogli pisati projekte, kuhali, čistili…radili sve što treba. Svima vama od srca hvala <3 !
Ipak smo za ovaj dan odlučili posebnu tiskanu zahvalu uputiti nekima od vas poimence:
Našem dragom, pametnom i mladom peer stručnjaku Luki Bazini  koji nam je poklonio brojne volonterske sate hrleći puna srca na što god je bilo potrebno: od edukacija, javnih akcija do vođenju grupa podrške, uspijevajući u isto vrijeme briljirati na svom fakultetu, te raditi preko student servisa. Ponosni smo na tebe i sretni što si dio našeg tima!
Zahvalnicu smo pripremili i našem vjernom i dragocjenom Ivi Lukaču  koji je naš inovator i skladištar i navijač i pouzdani pijevoznik, naša Feniks crna mamba ;) .
Među podržavateljima (kojih ima zaista mnogo) veliko iskreno hvala dugujemo našoj Stefani Došen koja je naše mirno utočište u @Multimedijalni kulturni centar , bez kojeg naša beskućnička udruga ne bi imala šanse bez vlastitog prostora održati ijednu aktivnost ili održati projekt do kraja.
Kormilarka i kapetanica i marketing zmajica Daša Dragnić držala je glavu iznad vode našoj predsjednici kad bi se sve zamračilo i bila svjetionik naše humanitarne akcije Sitnice Dostojanstvo Znače koju bez nje ne bismo uspjeli ovako uspješno provesti. Umisto “Zovi čovika” treba reći “Zovi našu Dašu”!
Naša mirna i topla luka, srce veliko ko kuća geštalt terpeutkinja u edukaciji, Ivana Radmilo  zadužila nas je svojim volonterskim angažmanom pružajući cijelu godinu besplatnu psihoterapijsku pomoć našim brojnim članovima, i kao da to nije sasvim dosta, pokrenula je s kolegicom Miom Radostić    besplatnu Feniks psihoterapijsku grupu. Samo reći hvala ne bi bilo dovoljno, zato smo joj to i “napismeno” rekli ;) !
Hvala i svima ostalima koji su dio našeg psihoterapijskog Feniks tima: Heleni Brešan Bošnjak, Marici Grgurinović, Iris Marin, Željki Radnić,  Ani Čulić – Divno je što postojite!

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.