Povjerenstvo za zaštitu osoba s duševim smetnjama – imenovana naša predsjednica Marina Vidović

Sa iznimnim zadovoljstvom objavljujemo da je ministar pravosuđa u Povjerenstvo za zaštitu osoba s duševnim smetnjama imenovao našu predsjednicu Marina Vidović.

Vjerujemo da će kao predstavnica organizacija civilnog društva, ujedno i predstavnica osoba s iskustvom psihijatrijskog liječenja i peer stručnjakinja u Povjerenstvo sastavljeno od osoba iz pravne i medicinske struke (sudaca, odvjetnika, psihijatara i socijalne radnice) bez sumnje unijeti novu perspektivu te nastaviti vrijedan rad promidžbe prava osoba s mentalnim poteškoćama na kvalitetan život i kvalitetan medicinski i socijalni tretman u zajednici.

Zahvaljujemo dosadašnjem višegodišnjem članu navedenog Povjerenstva Kristijan Grđan koji je svojim vrijednim 8 godišnjim radom znatno doprinijeo radu Povjerenstva, utabao stazu za pozitivne promjene i kandidirao našu predsjednicu za ovu važnu funkciju.
Zahvalnost dugujemo i našoj višegodišnjoj suradnici i mentorici Radmila Stojanovic Babic koja nas je povezala.

Čestitke i našoj dragoj suradnici dr. Dolores Britvić koja je također nova članica Povjerenstva.

Želimo svim članovima novog sastava Povjerenstva uspješan rad i našoj Marini da joj ova nova volonterska pozicija donese pozitivna iskustva kvalitetne interdisciplinarne suradnje!

Odluka o imenovanju Feniks Split

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.