The CARe Network RESILIENCE AND RECOVERY CONFERENCE

Dragi naši, uzbuđeni smo što u našem gradu suorganiziramo ovu zanimljivu internacionalnu konferenciju. Mjesecima vrijedno radimo s kolegama iz The CARe Network  i Udruga za psihosocijalnu pomoc ‘Susret’  kako bismo u naš Grad Split (službena stranica)  doveli vrsne stručnjake iz različitih zemalja te ujedinili iskustva i znanja o temama oporavka, CARe modela , Otvorenog Dijaloga, rada peer stručnjaka i iskustvenog učenja, brizi koja uključuje o traumi informiran pristup te osnaživanju i izgradnji zajednice.
Suorganiziramo događanja kroz 4 dana. Prva 2 dana  4. i 5.10. 2022. rezervirana su za trening vec postojećih CARe  Network stručnjaka. Trening pod nazivom NEW DEVELOPMENTS IN THE CARE MODEL TRAINING  će se odviti u prostoru Multimedijalni kulturni centar  no nije otvoren za javnost.
Dio programa je i posljednja stolarska radno-okupacijska radionica naše udruge iz ciklusa “ZASUČIMO RUKAVE ZA MENTALNO ZDRAVLJE”, koja će se odviti u popodnevnim satima u vrtu Oš Skalice u suradnji s Udruga Permakultura Dalmacija   5.10.2022.,  i biti će otvorena za zainteresirane sudionike konferencije i širu javnost.
Tijekom 6. i 7.10.2022. u prostorijama HOK-a (Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije) odviti će se OTVORENI dio “The CARe Network RESILIENCE AND RECOVERY CONFERENCE”. Konferencija će se odvijati na adresi   Zrinsko – Frankopanska 8, te će uključivati  čitav niz zanimljivih predavanja i radionica povezanih s temama oporavka.
Centralna tema 6.10.2022. biti će transformacija i oplemenjivanje brige o mentalnom zdravlju kroz primjere dobrih praksi iz različitih zemalja. Drugi dan, 7.10.2022. ćemo se koncentrirati na nove izazove mentalnom zdravlju povezane s ratnim zbivanjima te  kako pronaći nadu nakon iskustava destrukcije, traume i gubitka.
VIŠE O DOGAĐAJU NA:
Konferencija je besplatna za sudionike no potrebno se OBAVEZNO i što prije registrirati kroz link:
Odviti će se isključivo na ENGLESKOM JEZIKU.
DOBRO NAM DOŠLI!
*Zahvaljujemo Hrvatska odvjetnička komora Hrvatskoj odvjetničkoj komori – Odvjetničkom zboru Splitsko-dalmatinske županije koji nam je besplatno ustupio prostor za ovu konferenciju.
The CARe Network RESILIENCE AND RECOVERY CONFERENCE

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.