Inclupsy – razmjena najboljih praksi radi socijalnog uključivanja osoba s psihičkim problemima

U sklopu internacionalnog projekta pod nazivom Inclupsy ” IncluPsy- Razmjena najboljih praksi socijalnog uključivanja osoba s psihičkim smetnjama u zajednicu”, podržanog sredstvima EU fonda, Klinika za psihijatriju Vrapče snimila je film o radu naše udruge.
Zahvalni smo dr Slađani Štrkalj Ivezić i dr Kresimir Radic što su nam pružili priliku da predstavimo aktivnosti koje naša Udruga Feniks Split provodi u zajednici. Iako radimo puno toga, najponosniji smo na radionice koje smo kroz ovogodišnji projekt ZASUČIMO RUKAVE ZA MENTALNO ZDRAVLJE realizirali s najdražim kolegama iz Udruga Permakultura Dalmacija .
Hvala i Ministarstvo Zdravstva , Grad Split (službena stranica) , Splitsko-dalmatinska županija i Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost koji su prepoznali vrijednost našeg projekta te ga financijski podržali. Veliko hvala ravnatelju Oš Skalice Leu Botici koji je bez predrasuda primio Udrugu osoba s mentalnom poteškoćama u vrt svoje škole te nam s povjerenjem dao priliku da učinimo nešto lijepo za djecu i naše sugrađane.

Podijeli ovu objavu

Pridruži nam se

Podrži rad naše Udruge ili postani dio tima.